Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Τσίπηδες

Βράδυ Παρασκεύης, επιλέγουμε με τη Μ. να πάμε για φαγητό σε ένα εστιατόριο στο Θησείο με καλή κουζίνα (...). Το φαγητό ήταν συμπαθέστατο, κάπου 7/10. Ο λογαριασμός αναμενόμενα υψηλός (58,70). Μετά το φαγητό ζήτησα έναν μονό εσπρέσο και στη συνέχεια το λογαριασμό. Ο σερβιτόρος μου είπε ότι η απόδειξη ήταν ήδη στο τραπέζι μου με το παραπάνω ποσό. Θεώρησα λοιπόν ότι ο καφές (με το μηδαμινό κόστος παραγωγής) ήταν κερασμένος από το κατάστημα. Έδωσα 60 ευρώ και είπα ευχαριστώ χωρίς να περιμένω ρέστα. Σε 1 λεπτό μαζεύτηκε όλη ομάδα των σερβιτόρων και μου είπαν ότι είχαν ξεχάσει να βάλουν τον καφέ και μου έφεραν νέα απόδειξη 60,30 ευρώ. Για 30 λεπτά θεώρησαν σωστό να καταστρέψουν την εικόνα του μαγαζίου. Όσο καλό κι αν ήταν το φαγητό και το σέρβις, η κίνηση αυτή τους ξεφτίλησε. Δεν ξαναπατάω.

3 σχόλια:

Spikon είπε...

Και πολύ καλά θα κάνεις να μην ξαναπατήσεις. Απο κάτι τέτοιες λεπτομέρεις κρίνονται τα μαγαζιά.

Katerina ante portas είπε...

Πολύ καλή ιδέα θα ήταν αν αναφέρατε και το όνομα του κέντρου. Πολλοί bloggers συχνάζουμε στην περιοχή, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος κανείς..

Chameleon_Dark είπε...

Όντως, από τέτοιες λεπτομέρειες κρίνεται ένας επιχειρηματίας...Και την "τσιποσύνη" δεν μπορώ με τιποτε να την συγχωρέσω με τίποτε...

Τελικά το "κιμπαριλίκι" σπανίζει όλο και περισσότερο.Κι ας μην κοστίζει σεντ...