Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

Μικρά

Προς κ.κ. υπουργούς, δημοσιογράφους και λοιπούς πολιτικούς. Τα μάρμαρα δεν καίγονται. Οι άνθρωποι ναι.

Είδα το βίντεο διαφήμιση της Έφης Σαρρή. Σταυρώστε με φωνάζει κι άλλο που δε θέλουμε. Κι αυτήν και καμιά τριακοσαριά ακόμη επίδοξους βουλευτές.

Πιστεύω στην Ελλάδα, πιστεύω στο Χριστό. Ο ίδιος βέβαια μπορεί να έχει άλλη άποψη καθώς το σούπερ μίνι φορεματάκι σας με το αβυσσαλέο ντεκολτέ δε συνάδει ιδιαίτερα με το θρησκευτικό συναίσθημα των χριστιανών…

Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό. Πως επιτρέπουμε στους πολιτικούς αρχηγούς να πουλάνε ψήφους και τις διαφημίζουν με πρόσωπα – στερεότυπα. Ύστερα τους ενοχλούσε η Πάνια που έκανε νούμερα με τον Κατέλη και τον μίστερ γαρδούμπα.

Θα σας έβαζα και στοίχημα ότι αν κατέβαινε ο Κατέλης στις επόμενες τα ποσοστά του θα ήταν υψηλότερα από πολλούς ανθρώπους της διανόησης. Τρέμε Ανδρουλάκη.

Είναι τρομακτικό το να ξέρεις ότι οι άνθρωποι που θα κυβερνούν τη χώρα τα επόμενα χρόνια καθορίζονται

Α)λόγω κληρονομικότητας. Α ρε πατέρα, εγώ κληρονομώ την καράφλα και άλλοι την πρωθυπουργία…

Β)λόγω αναγνωρισιμότητας. Στις επόμενες δημοτικές θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος. Το καλό που σας θέλω να θυμάστε το όνομά μου!

Γ) γιατί είναι πλέον κάλτ. Βεργής, Σαρρή και λοιπά φαινόμενα μόνο έτσι μπορείς να τα χαρακτηρίσεις. Άνθρωποι χωρίς καμία επαφή με την πολιτική που πουλάνε την τρέλα τους για πρωτοπορία…

3 σχόλια:

Chameleon_Dark είπε...

Αν το καλοσκεφτείς... Οι Je t'aime της Πάνια, με την παρέα του Παρα Πέντε (φυσικά,δεν θα συνέκρινά ποτέ την ποιοτική τους στάθμη,εννοείται...),θα σχημάτιζαν άνετα αυτοδύναμη κυβέρνηση...Σημεία των καιρών,όπου ένας Terminator γίνεται Κυβερνήτης της μεγαλύτερης πολιτείας των ΗΠΑ, και οι εκλογές πλέον είναι τα debates και οι καλοχτενισμένοι πολιτικοί που "γράφουν" ωραία στο γυαλί (ε,κι αμα δεν ξέρουν και την διαφορά σοσιαλισμού και νεοφιλελευθερισμού...δεν χάθηκε κι ο κόσμος αδερφέ!...)

Haris είπε...

Στην Ελλάδα φτάνει να σε ξέρουν. Όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους...όποιος και αν είσαι...

papyros είπε...

Xwris sxolia

http://www.youtube.com/watch?v=8zjw4mlzs48